Sponsoring Waka Waka lampen

Reisorganisatie Sawadee sponsort Waka Waka lampen voor de grannies in Uganda.

In Uganda is het al om 7 uur ’s avonds donker. Dat is voor schoolgaande kinderen een probleem: ze kunnen dan geen huiswerk meer maken. Soms hebben de grootmoeders van ons project de beschikking over een kerosine-lamp. Maar deze lampen veroorzaken veel problemen. Elk jaar vallen er veel doden en gewonden door omvallende kerosine-lampen. Ook overlijden soms kinderen omdat ze per ongeluk kerosine binnenkrijgen: het wordt vaak bewaard in frisdrankflesjes. Bovendien is kerosine erg duur.

Daarom zijn we heel blij met het gebaar van Sawadee om 5 waka waka lampen te schenken aan ons project. Als je een waka waka lamp koopt, dan schenkt de organisatie van waka waka een lamp aan een project in een derdewereldland. Nu gaat Sawadee ook proberen of wij de 5 “donatielampen” ook kunnen krijgen voor ons project. Dat zou helemaal mooi zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *