Skuorre Lagom

  ·

Bijeenkomst Grannies2GranniesFriesland ❣️

Ook in dit nieuwe jaar zullen er weer heel veel mooie LAGOM activiteiten georganiseerd worden vanuit Skuorre Lagom. En wat vinden we het geweldig mooi dat de vrouwen van grannies2granniesfriesland.nl op 8 februari komen vertellen over hun werkgroep en hoe zij verschil maken in het leven van grootmoeders en hun kleinkinderen in Oeganda.

In Oeganda hebben veel grootmoeders permanente zorg over hun kleinkinderen. De huisjes waarin ze met meerdere personen wonen zijn  van leem en staan vaak op instorten.

De Grannies in Friesland proberen geld bij elkaar te krijgen om huisjes te financieren voor de grootmoeders in Oeganda, waardoor ze een menswaardiger leven kunnen leiden.

En dat hun werk en inzet ook echt verschil maakt, zie je op de tweede foto. ?

Daarnaast kunnen heel veel kinderen dankzij steun van de Friese Grannies naar school en biedt dat hen kansen om uit de armoedespiraal te ontsnappen. ?❤️

Op 8 februari komen de Grannies graag meer vertellen en nemen ze prachtige handgemaakte producten uit Oeganda mee, die je kunt kopen.

En hoe mooi én Lagom is het om te weten dat je met je aankoop dan niet alleen jezelf of iemand anders kunt verblijden, maar daarnaast ook een positieve bijdrage levert aan het leven en bestaansrecht van de Oegandese grootmoeders en hun kleinkinderen!

Wil je hier graag bij zijn? Je bent van harte welkom! Aanmelden via skuorrelagom@gmail.com is wel verplicht, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Wat:         Grannies2GranniesFriesland

Waar:       Skuorre Lagom

                 Ganzingawei 11 Kollumerzwaag

                 (ingang via Boskloantsje)

Wanneer: 8 februari 20.00 uur

Kosten:    geen

Aanmelden via: skuorrelagom@gmail.com of via 06 – 1290 8435

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *