Projectbezoek

Inmiddels zijn Ria en Klaske al ruim anderhalve week in Oeganda .

Ivm strengere maatregelen kunnen ze alleen deze week nog de oma’s bezoeken .Per dag zullen ze nu langs 11 tot 13 grannys gaan . Dat is hard werken en dan volgend week op het project alles op de laptop uitwerken .

Vandaag bezochten ze een oma die maar liefst de zorg heeft van 11 kleinkinderen .Deze oma was heel verdrietig en huilde toen ze vertelde dat ze niet wist hoe ze de kinderen moest voeden .Ria en Klaske stuurden gelijk Khasim weg om voedsel te kopen . Gelukkig konden ze haar ook vertellen dat ze een nieuw huisje krijgt .

Vandaag was het ook Lycklamaday in Oeganda . De Friese vlag werd gehesen en Ria en Klaske zongen mee met het Friese volkslied . Dit ter gelegenheid van de verjaardag van de Heer Lycklama , sponsor van het resthome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *