kei college

In december kocht het Kei college 400 mondkapjes . Zij zouden deze met een actie gaan verkopen , maar helaas door de corona ging dit niet door .Maar gelukkig is het nu toch gelukt …En wat een opbrengst !! Dank .Dit bericht ontvingen we .

Onderstaande tekst stond vandaag in het weeknieuws van onze school… en hierin kun je lezen wat Grannies2Grannies binnenkort tegemoet kan zien. We zijn heel blij met dit resultaat en de aandacht die het heeft opgeleverd voor jullie goede doel.

Na een noodgedwongen afgelasting in december jl., konden we vandaag alsnog uit de startblokken voor de verkoopactie voor het goede doel Grannies2Grannies.

Het initiatief van D&P klas 3 in het kader van hun profielmodules “Organiseren van een activiteit” + “Presenteren, Promoten en Verkopen”, werd vandaag voortreffelijk ondersteund door de voltallige onderbouw. D&P leerlingen werden tijdens de actie door hun profieldocenten beoordeeld voor hun PTA en hadden een eigen verkoopgebied in Heerenveen Midden + De Heide. De onderbouw-klassen gingen o.l.v hun coaches aangevuld met en aantal andere beschikbare teamleden, op ‘strooptocht’ in de aan school grenzende Vogelbuurt.

De door HBR-leerlingen in de voorafgaande week geproduceerde suikerbroden en koeken, aangevuld met door de Grannies uit Fryslân gemaakte mondkapjes, vonden gretig aftrek. De inzet van leerlingen en collega’s is fantastisch geweest en heeft geresulteerd in een opbrengst van maar liefst € 1.490,- Aangevuld met een bonus vanuit school kan D&P binnenkort op een feestelijk moment, het mooie symbolische bedrag van € 2.021,- overhandigen aan de Fryske Grannies die hiermee de Grannies in Oeganda zullen steunen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *